HUOM: Tämä erikoistarjous on rajoitettu vain 100 asiakkaalle! 85/100 paikoista on jo varattu...
Löydä uusi harrastus! Monipuolinen valikoima tanssitunteja edullisin hinnoin

Hanki uusi harrastus ... yhdessä viikossa!

Jos haluat oppia tanssimaan tai syventää tanssitaitojasi, liity mukaan! Lisäämme jatkuvasti tarjontaamme uusia tanssityylejä ja tunteja sekä kausiuutuuksia, joilla voit viedä tanssitaitosi seuraavalle tasolle. TARJOUS KOSKEE AINOASTAAN UUSIA ASIAKKAITA.

House of Dance tarjoaa ammattitaitoista tanssinopetusta laajassa valikoimassa tanssityylejä eri ikäryhmille ja taitotasoille. Valikoimaamme kuuluu myös esityskoreografioiden suunnittelu sekä esiintyvien ryhmien valmennus. 
Daniel Paul
Varaa paikkasi nyt -- 85/100 paikoista on jo varattu! PIDÄ KIIRETTÄ!
Tämä tarjous on vain 100 osallistujalle -- muutamia paikkoja on vielä vapaana...
Tarjous koskee ainoastaan uusia asiakkaita.

Tanssi menemään ja pysy elämäsi kunnossa!

Tanssi on loistava tapa pitää huolta kunnostaan ja se sopii kaikille ihmisille ikään, kokoon tai taustaan katsomatta. Tanssi edistää monipuolisesti kehon ja mielen terveyttä. Tanssi on hauska ja nautinnollinen tapa pysyä aktiivisena ja elämänsä kunnossa!
DANCEHALL
Dancehall on Jamaikalla reggaesta kehittynyt musiikkityyli ja katutanssityyli, joka on yksi tämän hetken kuumimpia ja trendikkäimpiä tanssityylejä. Dancehallia ei virallisesti jaeta kahteen tyylisuuntaan, mutta tanssista voidaan erottaa kaksi tyyliä: Dancehall, jota tanssivat sekä miehet että naiset ja Female Dancehall, jota tanssivat vain naiset.
TWERK
Twerk on Afrikasta lähtöisin oleva alavartalopainotteinen tanssityyli, jossa pyllyllä tehdään erilaisia iskuja, heristyksiä ja pyörityksiä. Twerk on maailmalla kuuluisa tanssityyli, jota nähdään paljon musiikkivideoilla ja tanssiesityksissä. Seksikäs ja naisia voimaannuttava tanssilaji jota tanssitaan antaumuksella ja pilke silmäkulmassa!  
SALSA/ BACHATA
Salsa ja Bachata ovat supersuosittuja latinalaistanssityylejä. Kuubalainen Salsa Casino on iloista ja leikkisää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia erilaisiin tyylittelyihin, niin askelissa kuin vartalossakin. Bachata on sensuelli, melodinen ja pehmeästi etenevä latinalaistanssi, joka on peräisin Dominikaanisesta tasavallasta. Molemmat tyylit ovat erittäin suosittuja tanssiklubeilla ympäri maailmaa.
BOLLYWOOD
Bollywood-tanssi on intialaista elokuvatanssia. Bollywood-tanssi on näyttävä sekoitus showtanssia, hip hopia ja muita katutanssityylejä, commercial tyyliä, intialaisia kansantansseja, lattareita, vatsatanssia  ja muita tanssityylejä. Bollywood-tanssissa on tärkeintä liikkumisen ilo ja riemu ja tyylissä käytetään tehokkaasti koko vartaloa. Bollywood-tanssi kehittää kuntoa tehokkaasti ja tunnilta lähdetään hymy huulilla!

Esiintyvät ryhmät

Kasva kanssamme taitavaksi esiintyjäksi
Jos haluat kehittyä tanssitaidoissasi vielä pidemmälle, kaipaat tavoitteellista harjoittelua ja haluat kasvaa taitavaksi esiintyjäksi, esiintyvät ryhmämme ovat sinua varten. Esiintyvä ryhmät esiintyvät tanssitapahtumissa ja muissa julkisissa sekä yksityisissä tapahtumissa, yritysjuhlissa ja festivaaleilla. Lisätietoja ryhmistä antavat ryhmien vastaavat opettajat.

Opi uusia tanssityylejä

Opi uusia liikkeitä, taitoja ja näyttäviä tanssisarjoja suosituimmissa tanssilajeissa!
SALSA
BACHATA
REGGAETON
BOLLYWOOD
DANCEHALL
TWERK

Kun lunastat tarjouksen

Näin se toimii:
First, You will mark in the calendar the week that you want to try this class
  • Saat meiltä vahvistuksen sähköpostilla
  • Ehdotamme sinulle sopivia tanssilajeja taustasi perusteella
  • Lisäämme sinut postituslistallemme ja saat meiltä erikoistarjouksia
  • Lisäämme sinut House of Dancen yksityiseen VIP Facebook-ryhmään

Tulevat tapahtumat

Tampere Dance Festival

8. marraskuuta, 2020 @ 18:00 - 20:00
Tullikamarin Pakkahuone

Tanssibileet

7. marraskuuta, 2020 @ 21:00 - 01:00
Klubi

Kansainvälisen artistin tanssiworkshop 

5.-7. marraskuuta 2020 @ 12:00- 21:00
House of Dancen tanssistudio

Saavuta tavoitteesi

Olitpa vasta-aloittaja, joka hakee uutta harrastusta tai edistynyt tanssija, joka kaipaa taitojen syventämistä, voit saavuttaa tavoitteesi meillä.
Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen? Rakastatko tanssia ja haetko lisää motivaatiota harrastukseesi? Haluaisitko osallistua tanssitunneille useamman kerran viikossa, mutta nyt olisi hakusessa paikka ja sopiva opettaja antamaan motivaatiota? 

House of Dancen tarina

Tanssi kuuluu kaikille!
"We turn novices to artists".
Löydä tanssin ilo House of Dancen hauskoilla tunneilla! Tanssikoulumme tarjoaa laajan kattauksen suosittuja tanssityylejä ympäri maailmaa. Meillä voit tanssia salsaa, bachataa, dancehallia, reggaetonia, commercialia, twerkiä, bollywoodia ja kollywoodia. Myös lastentanssi löytyy aikataulustamme. Meillä tanssiharrastuksen voi löytää minkä ikäisenä tahansa. Tärkeintä on oma innostus ja halu oppia. Tule viihtymään, älä suorittamaan! Tanssi kuuluu kaikille, lämpimästi tervetuloa!
  • innostavat ja asiantuntevat opettajat
  • lämmin, iloinen ja kannustava ilmapiiri
  • löydät tanssin ilon ja sisäisen itsevarmuuden
  • innostut tanssista ja liikkeestä
© Copyright 2020 House Of Dance -All rights reserved
Powered By ClickFunnels.com